@KTzone » 日常 - 世情熱話 » 大家有冇系香港淘寶網上面,查到過呢個新既網購網站啊?

2014-2-26 18:25 teddyxbear03_3
大家有冇系香港淘寶網上面,查到過呢個新既網購網站啊?

起初,其實我都系得閒無聊,隨隨便便serach到出黎既~

但之不過呢.真系唔click入去都唔知,原來里面系咁正既世界啊

一黎.所有野都有機會減到半價! 呢個真系唔系吹啊!

因為呢,到一定人數既like就會減5%價錢..最大可以減到半價囉~

而且呢,仲有免費舖面模版提供俾其他人用..呢個最適合我個FD想系網上創呢方面行業用喇!

其實仲重要一樣野啊,就系半地既.運過黎既時間.交易時間.運輸費呢D咩既,都一樣平喇~

所以我地自己本地有一個屬於自己既網購,真系都好重要架 ̄ ..  ̄

2014-2-26 18:48 oscar556556
半價!? 好犀利咁喎!

2014-2-27 10:54 kolea330
一般黎講.我真系希望我网上買既野,可以即日送到就最好喇

2014-2-27 13:23 bob33033
通常呢D都系新D既网頁,應該都好多正野益俾客架!

2014-2-27 14:34 irisma212
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-2-27 16:59 festyccv
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-2-27 18:29 issy416
5%都系廿蚊减1蚊姐。。要好多人真系like先有用BO - -

2014-2-27 18:58 leptop694
如果24小時都可以黎運野就好lor

2014-3-3 10:59 ayumi_kwok
如果唔系由大陸過關運過黎,應該都系快既!

2014-3-3 17:34 kingson470
香港淘寶其實都算幾好既! 因為都真系出到唔少本地既网購网站~

2014-3-4 16:36 Funabori
其實真系平既話.我都幾有興趣架~

頁: [1]